Det var ett tag sen

jag bloggade men har haft kraftig bloggblock i mina fingrar, min kära sambo har tjatat och tjatat och gnällt och gnällt på att jag ska blogga men jag har sagt, Nej, men i går kände jag hur en våg av blogg lust drev in över mina fingrar.

Så nu sitter jag här framför tangentbordet och ska skriva en massa roliga saker för sen jag blogga sist har det hänt en hel del saker

- Varit i stockholm/nyköping och jobbat, grymt skoj att agera b styrka åt dom blivande kadetterna. Fast dom sög ju häst kuk många av dom men var kul ändå, i stockholm fick jag även sista kvällen ett uppvaknande, vilket ledde till att jag inte drack alkohol på 39 dagar. :) har inte varit nykter så länge sen jag fyllde 18 år :) bra eller dåligt? vete fan. Sen dess har jag jobbat midsommar, boden alive och en massa andra fester, och det har ju gått bra :)

- Förlovat mig med min blivande fru, den 11 Juli så bytte vi ringar med varandra i stugan i Hedenäset. Har aldrig känt så för nån som jag gör för henne, jag väntar barn med henne, jag ska gifta mig med henne och vi har skapat ett liv och snart får vi en liten sak som ska dela resan med oss, ska bli grymt skoj att bli pappa, bit för bit så inser jag det varje dag att jag ska bli pappa :)

-Jag har kommit in på SOU (specialist officers utbildningen) i linköping, börjar 2 September och skolan är från v 35 till v 25 nästa år. Blir oftast måndag-fredag. Kommer säkert bli kämpigt att vara borta från Emelie och barnet men jag får en utbildning som ger mig ett jobb, så jag slipper jobba extra nå mer, DET ska bli jävligt skönt. Visst kan jag säkert köra taxi nångånng då och då men inte för att leva, behöva vänta på att telefon grejne ringer så jag man ska tjäna pengar.

Jag njuter av livet och väntar med glädje på barnet, Ja vi vet vad det ska bli men nej vi berättar inte. Hahah :)

Nu du Emelie så har du fått ett blogginlägg, så nu får vi se hur länge det blir till nästa gång :)

Ha det bra

Kommentarer
Postat av: Din

2010-07-26 @ 14:53:07
URL: http://xplosive.blogg.se/
Postat av: Din

Du är det absolut underbaraste och finaste som finns! Min älskade ängel! :) <3

2010-07-26 @ 14:54:44
URL: http://xplosive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0