Ojdå

måste tydligen bidra med ett till blogg inlägg denna vecka till cyberrymdens läsare,
sitter iaf vaken här i soffan med Molly sovandes bredvid mig och min sambo får välförtjänt sömn några timmar innan jag ska i väg och vissla i pipan i Rosvik, var ett bra tag sen man var i den hallen och ryktet säger att det är svinkallt där inne, ska bli kul ändå..:)

oj nu vakna Molly, gav henne tutten så somna hon om igen..:)

Livet som farsa? Helt underbart, går itne att förklara, men det underlättar att vi har fått världens snällaste unge, dock så visa hon långfingret åt mig i går, det gilla vi inte..men kan väl kalla det nästan-två-månaders-trots..:)

Hade besök av Joel och angelica igår, vi lyckades se en till J Ä V L I G T dålig film, andra i rad, tror det är tjejernas tur att välja film nästa gång..:) kommer inte i håg vad filmen heter så jag kan varna er för den..

Så nu utmanar jag Joel att skaffa en blogg, tror inte han är man nog att ha en så...

Ska förska smita i väg och äta nu, så man orkar med matchen idag..

ha det gott alla 52 läsare, udrar vart dom 4 andra har försvunnit? Kanske till sveriges "största" bloggerska ? Avdelning blåsta människor.....:) fan kommer inte ihåg vad hon heter, hhmhmhmhm faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..jaja ni vet nog vem jag menar..

Ha det!

Hej kära dagbok

och alla 56 läsare som går in troget varje dag på denna sida för att följa vad som händer i mitt liv, tack ska ni ha..:)

Har senaste inlägget hunnit med en hel del, Molly kom till världen den 22 november, helt fantastiskt. Trodde livet som pappa skulle vara "hårdare" men vi har fått världens snällaste bebis!

Mamman till barnet, Emelie Nilsson drar ett tungt lass iom att jag jobbar och är borta en hel del med extra jobb och hockeyn, men hon gör det fantastikt bra, jag är så jävla stolt över henne! Hon är bäst i världen och en dag ska det bli mitt nöje att gifta mig med henne!

JObbet går bra, dom andra soldaterna har kommit i veckan så har börjat lära känna dom lite smått.

Har dock en hosta som satan måste ha orsakt mig, det har blivit bättre men fan är less på hosta, har fåttt nån medicin n så det är bättre iaf..:)

Har även på börjat en LCHF diet med min sambo, Low Carb High Fat, det funkar bra, maten är god och sockersuget är nästan borta, nu ska bara kilona börja rasa oxå..:) meeeeeeeen jag saknar att kunna ta en kall öl ibland..:)

Måste även passa på att hälsa Joel/Simon Olsson med sambo välkommen till Boden, tror även dom har hittat hit, Grymt kul att ha nån att umgås med i bland, har inte blivit så mycket men kan bara bli bättre/mer..:)

Dopet för våran ängel är satt nu, prästen är bokad och nu ska det vara bjudas in folk och fixas fika/tårta/kaffe osv osv osv.

Nu ska jag gå pussa på min sambo för 1. Jag är hungrig och 2. Jag tror Molly har leverarat bajs i blöjan..:) (puss puss gumman)..:)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej då!


RSS 2.0